Известие

Collapse
No announcement yet.

Компресор за климатроник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Стават,сложил съм от 156 136к.с. на 166 136 к.с.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

[QUOTE=Linkestis;1220327]Стават,сложил съм от 156 136к.с. на 166 136 к.с.[/QUOTE

Колега благодаря ти много за отзивчивостта.В момента имам една оферта от колега със 156 но момчето казва че пробвал компресора "на въртене" и според него климатроника включвал и имало леко претрисане,че претрисане има когато включи компресора това е факт но не знам възможно ли е въобще климатроник да се включи като въртиш на стартер и това критерий ли е че компресора е добре.

Comment

Колега имам съвсем изправен компресор от 166, 136к.с., писах ти лично, но сигурно не ги проверяваш
        166, 2.4 JTD'00

Comment

Колега имаш л.с.

Comment

Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение
            Колега имам съвсем изправен компресор от 166, 136к.с., писах ти лично, но сигурно не ги проверяваш
            Колега имам интерес,но нямам л.с. от теб.

Comment

Колеги моля спешно да дадете мнение дали този компресор става за 166 2,4 дизел 136 коня 98 година
              http://img69.imageshack.us/img69/2348/6sga.jpg
              http://img196.imageshack.us/img196/8494/3o2a.jpg

Comment

Значи явно има 3 вида компресори, които са взаимозаменяеми. Ето един линк към магазин, като референтните номера са и на 3-те типа от епера http://www.compressor-express.pl/spr...04-7SBU16C-PV6
                Attached Files
                Last edited by Chimev; d.m.y г., 14:47.
                166, 2.4 JTD'00

Comment

Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщение
                  Колеги моля спешно да дадете мнение дали този компресор става за 166 2,4 дизел 136 коня 98 година
                  http://img69.imageshack.us/img69/2348/6sga.jpg
                  http://img196.imageshack.us/img196/8494/3o2a.jpg
                  Цък
                  ...
                  155 1,6 TS 16V `96
                  166 2,4 JTD `99
                  147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
                    Цък
                    Колега не знам как си толкова категоричен, след като този на снимката е свален от бившия ми личен автомобил, 2.4, 136к.с., 99г. Друг е въпроса, че явно има няколко варианта. Явно трябва колегата да снима неговия и така да търси
                    166, 2.4 JTD'00

Comment

Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение
                      Колега не знам как си толкова категоричен, след като този на снимката е свален от бившия ми личен автомобил, 2.4, 136к.с., 99г. Друг е въпроса, че явно има няколко варианта. Явно трябва колегата да снима неговия и така да търси
                      Щом е така, значи 2,4 136 коня са с различни компресори - нещо, в което изобщо не можах да се убедя, когато цял месец обикалях и издирвах компресор за моята. Информацията ми е, че на 136 коня - алфа 166 и ланча капа - се монтира само компресора от снимката на колегата в пост №6 на настоящата тема. Това ми беше потвърдено и от климатичната фирма, която внася компресори Денсо, понеже накрая вече бях стигнал до идеята да търся нов. Възможно е да се монтират и други, но само с доработка на захващането към блока и промяна на тръбопроводите - нещо, което на мен никой не се съгласи да го направи. Затова и съм категоричен
                      ...
                      155 1,6 TS 16V `96
                      166 2,4 JTD `99
                      147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

По-горе съм качил снимка от епера, според който има точно 3 варианта на компресори за ЦФ2, аз реших, че може да са взаимозаменяеми, но явно не са
                        166, 2.4 JTD'00

Comment

Не съм много сигурен а и дъщерята се бави нещо със снимката, но все пак си оставам със съмнението че отворите за тръбите на компресора на моята кола са отзад.

Comment

Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщение
                            Не съм много сигурен а и дъщерята се бави нещо със снимката, но все пак си оставам със съмнението че отворите за тръбите на компресора на моята кола са отзад.
                            Според описанието в E-learn изводите за тръбите на твоя компресор са точно отзад:

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Знаех си.И сега, компресора който ми предлага колегата Chimev, явно няма да ми върши работа.Значи продължаваме да търсим компресор. Благодаря на колегата ecotronic.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                                .....

На 136 тръбите са отзад на компресора а на 140 отгоре,като и двете имат разлика в захващането на планката към двигателя
                                трябва ти ето такъв:

[ATTACH]114885[/ATTACH]
                                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                                X